Приголомшливий пломбірний торт без печива і випічки. Секрет смаку в його кремі

Кремові торти

Цей торт стане стане вашим улюбленим десертом. Вам не потрібно нічого випікати, складати печиво (яке іноді несмачне). Торт з чудовим смаком пломбіру, можна легко готувати для себе і подати на стіл, якщо зібралися з друзями на чаювання.

Секрет його смаку, в приголомшливо смачній і ніжній кремовій начинці.

Рецепт торта зі смаком пломбіру без випічки

Що нам потрібно – це купити в магазині вафлі для торта (НЕ коржі), плитку білого шоколаду і інгредієнти для крему.

Для крему нам потрібно:

  • Сметани 20% – 0,5 кг;
  • Два курячих яйця;
  • Цукор-пісок – приблизно 150 гр. Трохи більше або менше, впливають на солодкість, так що дивіться за смаком;
  • Ваніліну – 1/3 чайної ложки;
  • Шматочок 50 грам вершкового масла;
  • 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю.

Готуємо крем і збираємо торт

Беремо невелику каструлю. Вбиваємо в неї яйця, насипаємо цукор, крохмаль і трохи ваніліну. Перемішуємо гарненько і злегка збиваємо за допомогою віночка.

Тепер додаємо сметану (відразу всю кількість). Ще раз перемішуємо і збиваємо. Повинна вийти повністю однорідна консистенція.

Ставимо каструлю на плиту, на середній нагрів. Розігріваємо, додаємо вершкове масло і повільно доводимо до кипіння. При цьому не перестаємо постійно мішати, щоб не приставало до дна. Через три-чотири хвилини крем загусне, каструлю відразу знімаємо з плити.

Чекаємо, щоб ніжний крем злегка охолов і починаємо збирати торт. Коржі випікати не треба. Просто беремо вафлі і промащуючи кожну шаром крему, збираємо торт. Залишками обмазуємо верх і з боків.

Натираємо на тертці плитку білого шоколаду і посипаємо торт. Прибираємо в холодильник на пару годин. Такі вафлі швидко просочуються. Але краще, якщо він постоїть години три-чотири.

Прикрашати торт можна за своїм бажанням і смаком. Подрібнені горішки або свіжі ягоди зроблять його ще смачнішим.

Торт готовий. Можна нарізати і пригощатися.

Бачите, як легко і швидко, а головне недорого можна зробити смачний домашній десерт. Приємного вам частування!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар