Так соковитіше і ситніше. Відбивні у картопляній шубці: чоловік просить готувати через день

Відбивні

Класичні курячі відбивні у звичайному клярі з борошна багатьом уже набридли. Пропоную вам спробувати відмінний альтернативний варіант – відбивні у картопляній шубці. Так страва виходить набагато соковитішою та ситною.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • грудка куряча, 2 шт;
  • сіль та спеції;
  • картопля, 1 кг;
  • яйце, 1 шт;
  • борошно, 1 ст.л;
  • сіль, перець, спеції, зелень, ароматні трави.

Процес приготування відбивних у картопляній шубці

Філу ріжемо як завжди для відбивних і відбиваємо їх.

Солимо, перчимо. Обсипаємо різними спеціями на смак і залишаємо маринуватися на 30 – 60 хвилин.

Так соковитіше і ситніше. Відбивні у картопляній шубці: чоловік просить готувати через день

Картоплю натираємо на дрібній тертці, змішуємо з яйцем, сілю, перцем, спеціями та ароматними травами за смаком.

Всипаємо в картоплю борошно і вимішуємо.

Відбивні «упаковуємо» в картопляну шубку з обох боків.

Так соковитіше і ситніше. Відбивні у картопляній шубці: чоловік просить готувати через день

Обсмажуємо на сковороді із двох боків до рум’яності.

Так соковитіше і ситніше. Відбивні у картопляній шубці: чоловік просить готувати через день

Виходить чудова, дуже соковита і ніжна страва.

Так соковитіше і ситніше. Відбивні у картопляній шубці: чоловік просить готувати через день

Багато хто ще складає такі відбивні у форму, перекладає їх шматочками вершкового масла і готує в духовці. Так відбивні виходять дуже вершковими і дуже ніжними, картопляна шубка набуває дуже насичений смак і її текстура стає ще приємнішою. Як варіант, змішати картопляну масу з тертим сиром.

Так соковитіше і ситніше. Відбивні у картопляній шубці: чоловік просить готувати через день

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар