Ситні фаршировані кабачки

Другі страви з кабачків

Фаршировані кабачки виходять дуже ароматними, ситними і мега апетитними. Цей ніжний і неповторний смак сподобається абсолютно всім. Ваше оточення з’їсть їх з задоволенням. Зберігайте рецепт і розбавляйте своє меню новими приголомшливими смаками.

Необхідні інгредієнти

  • 1 кг кабачків
  • 250 гр яловичого фаршу
  • 150 гр свинячого фаршу
  • 30 гр часнику
  • 200 гр моркви
  • 400 гр помідорів
  • 100 гр ріпчастої цибулі
  • 250 мл бульйону (м’ясний або овочевий)
  • 1 чайна ложка солодкої паприки
  • 10 горошин чорного перцю
  • половина чайної ложки чорного меленого перцю
  • 3 червоного перцю чилі
  • 1 чайна ложка меленого коріандру
  • 5 гр свіжого кропу
  • 5 гр свіжої петрушки
  • півтори чайні ложки солі
  • 2 лаврового листочка
  • 150 мл води

Фаршировані кабачки: процес приготування

В першу чергу в окрему ємність поміщаємо помідори і заливаємо їх кип’ятком так, щоб він повністю покрив їх. У такому вигляді залишаємо на 10 хвилин.

Потім очищаємо моркву і нарізаємо тонкими півкільцями.

Потім вимити добре кабачки і обрізаємо по обидва боки хвостики.

Тепер очищаємо внутрішність, не доходячи до одного краю. Робимо це дуже акуратно, щоб не пошкодити стінки.

Після закінчення потрібного часу з помідорів знімаємо шкірку і натираємо їх на великій фракції терки.

Після чого додаємо сюди мелений коріандр, солодку паприку, половину чайної ложки солі, горошини перцю і продавлений через прес часник.

Потім подрібнюємо петрушку і кріп. Відправляємо їх до помідорів і вливаємо бульйон. Добре все перемішуємо.

В окремій ємності об’єднуємо два види фаршу і додаємо половину чайної ложки солі. Також сипем 1/3 чайної ложки меленого чорного перцю і вливаємо 100 мл води. Тепер руками добре перемішуємо і додаємо 50 гр дрібно нарізаної ріпчастої цибулі. Знову добре перемішуємо.

Беремо форму для випічки і на її дно розміщуємо трохи підготовленої моркви.

Потім розміщуємо поверх останні 50 гр дрібно нарізаної ріпчастої цибулі.

Тепер кладемо лавровий лист і стручки перцю чилі.

Наповнюємо кабачки підготовленим фаршем і укладаємо в форму.

Поверх розміщуємо решту моркви і цибулі.

Тепер заливаємо все томатною сумішшю і рівномірно розподіляємо її.

Накриваємо кришкою форму і відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 60 хвилин.

Після закінчення потрібного часу страву гарячою можна подавати до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар