Коли кабачки смачніші за м’ясо. Жодного смаження та засолювання: смачний і красивий рецепт

Другі страви з кабачків

Такі закусочні кабачки з помідорами, сиром та часником – це не лише смачно, а ще й красиво. Тому таку закуску можна приготувати на святковий стіл.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 2 шт.;
  • яйця, 3 шт.;
  • сіль, перець, спеції;
  • сметана, 2 ст.л;
  • борошно, 1 склянка;
  • сир твердий, 150 г;
  • помідори, 2 шт.;
  • часник, 2 зуб;
  • зелень.

Процес приготування кабачків

Виделкою робимо надрізи на кабачках і ріжемо їх кружечками досить товстими.

Посипаємо сіллю і залишаємо на якийсь час, потім просушуємо паперовими рушниками.

Коли кабачки смачніші за м'ясо. Жодного смаження та засолювання: смачний і красивий рецепт

Яйця перебиваємо зі сметаною, сіллю, перцем, спеціями, ароматними травами та частиною борошна, щоб кляр став густим.

Частину борошна висипаємо у ємність.

Деко застеляємо пергаментом і змащуємо олією.

Кожен кружок кабачка обвалюємо в борошні і потім опускаємо в кляр, викладаємо на лист.

Коли кабачки смачніші за м'ясо. Жодного смаження та засолювання: смачний і красивий рецепт

Запікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин.

Коли кабачки смачніші за м'ясо. Жодного смаження та засолювання: смачний і красивий рецепт

Сир і помідори ріжемо кубиками, часник та зелень за смаком дрібно січемо.

За 5 хвилин до закінчення запікання посипаємо їх помідорами, сиром, часником та зеленню.

Коли кабачки смачніші за м'ясо. Жодного смаження та засолювання: смачний і красивий рецепт

Подаємо кабачки в гарячому або холодному вигляді до м’ясних страв і різних гарнірів, вони виходять дуже ніжними, ароматними і пікантними. Не погано додати до них ще різні соуси.

Коли кабачки смачніші за м'ясо. Жодного смаження та засолювання: смачний і красивий рецепт

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар