Ситна страва “М’ясо під шубою”

М'ясо під шубою - рецепт приготування Другі страви з м'яса

Дуже проста, але смачна страва, яка заощадить Вам час на приготуванні кількох страв для вечері.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свинина – 1 кг;
  • цибуля – 3 шт;
  • помідори – 3 шт;
  • картопля – 4 шт;
  • сир твердий, 200-250 г;
  • часник – 5 зубчиків;
  • зелень, сіль і перець, спеції до м’яса за смаком;
  • майонез.

М’ясо промиваємо і просушуємо, ріжемо невеликими шматочками і маринуємо сіллю, перцем і вашими улюбленими спеціями до м’ясних страв.

Картоплю натираємо на грубій терці, помідори і цибулю ріжемо кружальцями, сир тремо на тертці. Помідорні кружечки змащуємо майонезом.

Часник пропускаємо через прес, зелень дрібно січемо.

Деко змащуємо рослинною олією, викладаємо спочатку м’ясо, на нього кільця цибулі, картоплю і помідорні кружечки.

Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо страву 45 хвилин, потім за 5 хвилин до кінця, виймаємо, посипаємо тертим сиром і часником і запікаємо.

При подачі посипаємо нарізаною зеленню.

За бажанням, ви можете також додати шар печериць для багатшого смаку, болгарський перець. Дуже смачно виходить з цвітною капустою, яку кладуть під м’ясо.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь