Сирний торт-суфле на Новий Рік

Страви на Новий Рік

Смачний, дуже легкий і ароматний торт.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 3 шт;
  • цукор, 80 г;
  • борошно, 3 ст.л;
  • ванільний цукор за смаком;
  • розпушувач, 1 ч.л.

Для приготування сирної маси:

  • сир, 700 г;
  • згущене молоко, 200 г;
  • молоко, 150 мл;
  • вода, 50 мл;
  • желатин, 15 г.

Для приготування желе візьміть:

  • ягоди, 600 г;
  • цукор, 3 ст.л;
  • желатин, 20 г;
  • вода, 50 мл.

Яйця збиваємо з цукром до стійкої і густої піни.

Борошно просіваємо разом з розпушувачем і додаємо в тісто, вимішуємо.

Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо 15 – 20 хвилин. Охолоджуємо.

Желатин заливаємо водою і залишаємо набухати.

Ягоди будь-які свіжі або заморожені засипаємо цукром і доводимо до кипіння. Збиваємо блендером і охолоджуємо.

Бісквіт укладаємо в роз’ємне кільце.

Сир збиваємо з вареним згущеним молоком і молоком блендером. Додаємо желатин і збиваємо.

Виливаємо на бісквіт і ставимо в холодильник на 15 хвилин.

Ягідну масу також змішуємо з желатином і виливаємо зверху. Ложкою піднімаємо сирне суфле кілька разів, щоб трохи змішати обидва шару.

Ставимо в холодильник на пару годин. Смачного!

Сирний торт-суфле на Новий Рік

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь