Смачний, дуже легкий і ароматний торт.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- яйця, 3 шт;
- цукор, 80 г;
- борошно, 3 ст.л;
- ванільний цукор за смаком;
- розпушувач, 1 ч.л.
Для приготування сирної маси:
- сир, 700 г;
- згущене молоко, 200 г;
- молоко, 150 мл;
- вода, 50 мл;
- желатин, 15 г.
Для приготування желе візьміть:
- ягоди, 600 г;
- цукор, 3 ст.л;
- желатин, 20 г;
- вода, 50 мл.
Яйця збиваємо з цукром до стійкої і густої піни.
Борошно просіваємо разом з розпушувачем і додаємо в тісто, вимішуємо.
Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо 15 – 20 хвилин. Охолоджуємо.
Желатин заливаємо водою і залишаємо набухати.
Ягоди будь-які свіжі або заморожені засипаємо цукром і доводимо до кипіння. Збиваємо блендером і охолоджуємо.
Бісквіт укладаємо в роз’ємне кільце.
Сир збиваємо з вареним згущеним молоком і молоком блендером. Додаємо желатин і збиваємо.
Виливаємо на бісквіт і ставимо в холодильник на 15 хвилин.
Ягідну масу також змішуємо з желатином і виливаємо зверху. Ложкою піднімаємо сирне суфле кілька разів, щоб трохи змішати обидва шару.
Ставимо в холодильник на пару годин. Смачного!