Салат «Варка» до Новорічного столу. Смачний та ситний

Страви на Новий Рік

Розкішний салат із червоною ікрою точно займе одне з головних місць на вашому святковому, новорічному столі. Рецепт салату із простим набором продуктів.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • листкове тісто, 150 г;
  • крабові палички, 250 г;
  • горбуша консервована, 1 банка;
  • цибуля, 1 шт;
  • сир, 150 г;
  • морква, 1 шт;
  • яйця; 5 шт;
  • зелень гілочками;
  • майонез;
  • червона ікра для прикраси.

Процес приготування салату «Варка»

Салат формуємо в кільці, так виглядатиме дуже красиво. Над кожним шаром робимо сіточку майонезу.

З тіста вирізаємо коло за формою вашого кільця, в якому формуватимете салат і випікаємо при 180 градусах близько 15 хвилин. Охолоджуємо.

Цибулю нарізаємо кубиком і терту моркву тушкуємо на олії, остуджуємо.

Крабові палички дрібно ріжемо.

Консервовану рибу подрібнюємо вилкою на шматочки.

  • Перший шар – трохи майонезу та кладемо корж.
  • Другий шар – овочі тушковані.
  • Третій шар – риба.
  • Четвертий шар – терті яйця.
  • П’ятий шар зелень.
  • Шостий шар – крабові палички.
  • Сьомий шар – тертий сир.

Накриваємо плівкою та відправляємо на 4 години в холодильник.

Перед подачею прикрашаємо червоною ікрою, викладаючи її у вигляді рукавиці.

Боки салату можна обсипати нарізаною зеленню.

Салат «Варка» до Новорічного столу. Смачний та ситний

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар