Салат «Каприз» готую на новорічний стіл вже 4 роки поспіль: гості з’їдають його повністю

Страви на Новий Рік

Думала приготую кілька салатів і вистачить, але ні чоловік просить тарілочку його улюбленого листкового салату. Цей салат відомий мені під назвою “Каприз”, я готую його вже 4 роки поспіль на Новий рік. На цей раз думала обійтися без нього, але ні. Цей м’ясний салат який якщо дуже ліньки формувати шарами можна просто все нарізати і змішати в мисці. Він виходить дивовижно смачним та ніжним. Однозначно раджу приготувати!

Необхідні продукти:

  • Картопля – 2 шт.
  • Куряче філе – 250 г
  • Мариновані огірки – 2 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль, майонез
  • Цибуля зелена, кріп

Як приготувати салат «Каприз»

1 цибулю нарізаємо кубиками, 1 моркву натираємо на великій тертці.

Обсмажуємо цибулю та моркву до красивого золотистого кольору. Усі підготовлені інгредієнти кладемо на різні тарілочки.

Дві відварені картоплі нарізаємо на дрібній тертці, солимо за смаком.

Відварене куряче філе дрібно нарізаємо, солимо за смаком.

Два середні мариновані огірочки нарізаємо кубиками.

Три відварені яйця натираємо на дрібній тертці.

Беремо плоску тарілку і змащуємо її майонезом, щоб нижній шар просочився. Терту картоплю кладемо на тарілку, це буде наш перший шар.

Салат «Каприз» готую на новорічний стіл вже 4 роки поспіль: гості з'їдають його повністю

Другим шаром буде курка, її також змащуємо майонезом.

Салат «Каприз» готую на новорічний стіл вже 4 роки поспіль: гості з'їдають його повністю

Цибулю та моркву кладемо зверху.

Салат «Каприз» готую на новорічний стіл вже 4 роки поспіль: гості з'їдають його повністю

Четвертий шар – мариновані огірки.

Салат «Каприз» готую на новорічний стіл вже 4 роки поспіль: гості з'їдають його повністю

Змащуємо четвертий шар майонезом.

Зверху посипаємо салат тертими яйцями.

Салат «Каприз» готую на новорічний стіл вже 4 роки поспіль: гості з'їдають його повністю

Прикрашаємо салат зеленою цибулею та кропом.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар