Дуже смачний м’ясний рулет із беконом та цибулею. Нарізка виглядатиме дуже красиво та апетитно, а смак – просто божественний.
Необхідні продукти:
- свинина, 1 кг;
- сіль, перець, спеції;
- цибуля, 1 шт;
- бекон копчений, 200 г;
- часник, 2 зубчики;
- олія соняшникова;
- капуста квашена, 300 г;
- картопля, 1 кг.
Як приготувати м’ясний рулет
Шматок м’яса надрізаємо по всій довжині та змащуємо сумішшю солі, перців, спецій. Можна ще подрібнити лавровий лист.
Цибулю ріжемо півкільцями.
Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо м’ясо і в надрізи кладемо цибулю та скибочки бекону.
Невелику кількість соняшникової олії змішуємо із сіллю, сумішшю перців та тертим часником. Змащуємо м’ясо.
Зверху викладаємо квашену капусту і збризкуємо олією.
Запікаємо за 200 градусів близько 1 години.
Картоплю відварюємо в підсоленій воді і перетворюємо на пюре зі шматочком вершкового масла і молоком або вершками.
Така ситна і смачна вечеря чудово підходить на святковий стіл, м’ясо перетворюємо на апетитну нарізку або подаємо в гарячому вигляді в пюре.