Свинячі реберця, тушковані у вині

Свинячі ребра, рецепт приготування Другі страви з м'яса

Відмінне святкова страва. Встояти перед ними не зможе навіть самий вибагливий гурман. Реберця виходять божественно ніжними і смачними. М’ясо просочується спеціями і часником, і буквально тане в роті. Це така смакота, що вам просто необхідно приготувати її на святковий стіл.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм свинячих ребер
  • 1 цибулина
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 1 столова ложка томатної пасти
  • 1,5 склянки червоного сухого вина
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, перець за смаком
  • приправи за смаком

Процес приготування свинячих ребер

Реберця промиваємо та нарізаємо порційними шматочками.

У сковороду наливаємо рослинну олію, добре нагріваємо і кладемо реберця. Обсмажуємо їх до рум’яності.

Цибулю очищаємо, нарізаємо соломкою і додаємо до м’яса. Все перемішуємо і обсмажуємо 1-2 хвилини. Додаємо до них сіль, перець, томатну пасту і знову перемішуємо.

Потім вливаємо червоне вино, накриваємо кришкою і тушимо на повільному вогні 1,5 години.

У готові реберця додаємо часник, пропущений через прес, спеції і тушимо ще 2-3 хвилини. Потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Спробуйте подати до них пряне пюре з смаженої картоплі.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь