Свиняча рулька, запечена в духовці

Свиняча рулька, запечена в духовці - рецепт Другі страви з м'яса

Це досить старий рецепт приготування рульки і він уже перевірений часом. Рулька виходить дуже ніжною і соковитою. Її можна сміливо готувати до вечері, і навіть найвибагливіші їдці не зможуть відмовитися.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм свинячої рульки
  • 600 мілілітрів світлого пива
  • 4 зубчиків часнику
  • 2 столові ложки меду
  • 1 чайна ложка кмину
  • сіль

Починаємо приготування рульки

Свинячу рульку кладемо в каструлю, заливаємо холодною водою і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння, додаємо сіль і кмин. Варимо протягом 1,5 годин на слабкому вогні.

У чашку наливаємо пиво, додаємо мед і часник, пропущений через прес. Все добре перемішуємо.

Перекладаємо рульку в форму для випічки, поливаємо соусом і відправляємо в духовку, розігріту до 220 градусів. Випікаємо протягом 15 хвилин, потім дістаємо, перевертаємо, знову поливаємо соусом і відправляємо в духовку на 15 хвилин. Таким чином поступаємо з рулькой ще 3 рази.

Через відведений час готову рульку подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар