Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного бісквіта, який сподобається всім любителям шоколаду.
Я перепробувала багато різних рецептів і знайшла самий шоколадний і ідеальний. Виходить бісквіт в міру вологим, дуже ароматним, м’яким, повітряним і мега смачним. Він став моїм фаворитом. Його можна і подати як окремий десерт, і використовувати для приготування чудових тортів або порційних тістечок. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Необхідні інгредієнти
- 200 гр борошна
- 200 гр цукрового піску
- 100 гр какао
- 200 мл молока
- 2 яйця
- 50 мл соняшникової олії
- 11 гр розпушувача
- ванілін
В першу чергу в окрему ємність відправляємо муку, цукровий пісок, ванілін, розпушувач і какао. Добре перемішуємо.
Після чого вливаємо молоко і додаємо олію. Знову все добре перемішуємо.
Тепер в інший ємності збиваємо, використовуючи міксер, яйця. На цей процес часу у вас піде приблизно 5 хвилин. Потім відправляємо їх в тісто і знову добре збиваємо.
Викладаємо у форму, попередньо застелену пергаментним папером, і відправляємо в духовку, розігріту до 180 ° на 30 – 45 хвилин.
Після закінчення потрібного часу бісквіт готовий. Даємо йому охолонути. Після чого можна полити глазур’ю або шоколадом.