Суп з квашеною капустою і сосисками

Суп з квашеною капустою - рецепт приготування Перші страви

Ви знаєте, яка найпопулярніша пряність в Угорщині? Паприка! Саме вона робить суп таким привабливим на колір. А сметана з борошном роблять суп густим, ситним. Обов’язково спробуйте приготувати!

Цей суп відноситься до угорської кухні. Він прекрасно вгамує голод … ситний і густий, з легким ароматом сосисок. Сосиски грають не останню роль, можна купити підкопчені, тоді суп буде з “димком”! Отже, дивіться, як приготувати суп з квашеною капустою і сосисками, і пробуйте на здоров’я!

Інгредієнти:

  • Квашена капуста – 500 Грам
  • Борошно – 2 ст. ложки (з гіркою)
  • Цибуля – 1 Штука
  • Сосиски – 3 Штуки
  • Сметана – 200 Грам
  • Олія – 3 ст. ложки
  • Паприка мелена – 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений – 0,5 Чайних ложки
  • Сіль – 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист – 1 Штука

Як приготувати “Суп з квашеною капустою і сосисками”

Підготуйте продукти, спеції і приступимо! Капусту мити перед варінням не потрібно, розсіл повинен залишитися.

Поріжте цибулю півкільцями, обсмажити її до золотистого кольору з дрібкою солі на олії. В кінці смаження додайте ложку паприки і перемішайте. Зніміть з вогню.

Капусту поріжте на невеликі смужки, щоб зручно було їсти. У каструлю складіть капусту, цибулю з паприкою, сіль і перець чорний мелений, лавровий лист.

Залийте 1,5 літрами води, доведіть до кипіння і варіть суп 30 хвилин. Поки вариться капуста, поріжте сосиски кружечками. У мисочку покладіть сметану, борошно і додайте 50 мл води холодної. Віночком з’єднайте інгредієнти до однорідного стану, грудочок бути не повинно. Я про всяк випадок проціджую суміш через сито.

У суп влийте сметанну суміш, покладіть сосиски і проваріть суп ще п’ять хвилин, він повинен трохи загуснути. Готовий суп подавайте гарячим із зеленню. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар