Ви знаєте, яка найпопулярніша пряність в Угорщині? Паприка! Саме вона робить суп таким привабливим на колір. А сметана з борошном роблять суп густим, ситним. Обов’язково спробуйте приготувати!
Цей суп відноситься до угорської кухні. Він прекрасно вгамує голод … ситний і густий, з легким ароматом сосисок. Сосиски грають не останню роль, можна купити підкопчені, тоді суп буде з “димком”! Отже, дивіться, як приготувати суп з квашеною капустою і сосисками, і пробуйте на здоров’я!
Інгредієнти:
- Квашена капуста – 500 Грам
- Борошно – 2 ст. ложки (з гіркою)
- Цибуля – 1 Штука
- Сосиски – 3 Штуки
- Сметана – 200 Грам
- Олія – 3 ст. ложки
- Паприка мелена – 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений – 0,5 Чайних ложки
- Сіль – 1 Чайна ложка
- Лавровий лист – 1 Штука
Як приготувати “Суп з квашеною капустою і сосисками”
Підготуйте продукти, спеції і приступимо! Капусту мити перед варінням не потрібно, розсіл повинен залишитися.
Поріжте цибулю півкільцями, обсмажити її до золотистого кольору з дрібкою солі на олії. В кінці смаження додайте ложку паприки і перемішайте. Зніміть з вогню.
Капусту поріжте на невеликі смужки, щоб зручно було їсти. У каструлю складіть капусту, цибулю з паприкою, сіль і перець чорний мелений, лавровий лист.
Залийте 1,5 літрами води, доведіть до кипіння і варіть суп 30 хвилин. Поки вариться капуста, поріжте сосиски кружечками. У мисочку покладіть сметану, борошно і додайте 50 мл води холодної. Віночком з’єднайте інгредієнти до однорідного стану, грудочок бути не повинно. Я про всяк випадок проціджую суміш через сито.
У суп влийте сметанну суміш, покладіть сосиски і проваріть суп ще п’ять хвилин, він повинен трохи загуснути. Готовий суп подавайте гарячим із зеленню. Смачного!