Пропонуємо вам рецепт дивовижного супу. Його родзинкою є часникові рулетики. Вони надають страві цікавий смак і легку пікантну нотку. Повірте, ваші близькі будуть просити добавки і не залишать від нього навіть ложечки.
Необхідні продукти
- 600 грам яловичини
- 100 грам рису
- 1 цибулина
- 2 моркви
- сіль
- 1 столова ложка прованських трав
- 200 грам пшеничного борошна
- 2 курячих яйця
- 40 грам вершкового масла
- 3 зубчики часнику
- 3 літри води
Покроковий процес приготування супу
У каструлю наливаємо воду, кладемо м’ясо і солимо. Ставимо все на плиту, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні 2 години. Періодично знімаємо пінку.
Цибулю очищаємо і нарізаємо шматочками, а моркву натираємо на тертці.
У сковороду наливаємо рослинна олію і обсмажуємо цибулю. Додаємо до неї моркву і обсмажуємо все разом до м’якості моркви.
У миску вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і збиваємо виделкою. Потім додаємо борошно і замішуємо тісто. Розкачуємо його в тонкий пласт.
Розтоплюємо вершкове масло і додаємо подрібнений часник, перемішуємо. Отриманою сумішшю змащуємо підготовлений пласт тіста. Скручуємо в рулет і нарізаємо шматочками. У кожного шматочка склеюємо краї.
У киплячий бульйон кладемо рис, перемішуємо і доводимо до кипіння. Потім кладемо рулетики і доводимо до кипіння. Коли рулетики спливуть кладемо зажарку і прованські трави. Все знову доводимо до кипіння і варимо 2-3 хвилини.
Готовий суп накриваємо кришкою і залишаємо настоюватися на 5-7 хвилин, а потім подаємо до столу.
Не сподобався ні мені, ні чоловікові, ні дитині – довелося викинути(