Суп з часниковими рулетиками

Суп з часниковими рулетами, рецепт приготування Перші страви

Пропонуємо вам рецепт дивовижного супу. Його родзинкою є часникові рулетики. Вони надають страві цікавий смак і легку пікантну нотку. Повірте, ваші близькі будуть просити добавки і не залишать від нього навіть ложечки.

Необхідні продукти

  • 600 грам яловичини
  • 100 грам рису
  • 1 цибулина
  • 2 моркви
  • сіль
  • 1 столова ложка прованських трав
  • 200 грам пшеничного борошна
  • 2 курячих яйця
  • 40 грам вершкового масла
  • 3 зубчики часнику
  • 3 літри води

Покроковий процес приготування супу

У каструлю наливаємо воду, кладемо м’ясо і солимо. Ставимо все на плиту, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні 2 години. Періодично знімаємо пінку.

Цибулю очищаємо і нарізаємо шматочками, а моркву натираємо на тертці.

У сковороду наливаємо рослинна олію і обсмажуємо цибулю. Додаємо до неї моркву і обсмажуємо все разом до м’якості моркви.

У миску вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і збиваємо виделкою. Потім додаємо борошно і замішуємо тісто. Розкачуємо його в тонкий пласт.

Розтоплюємо вершкове масло і додаємо подрібнений часник, перемішуємо. Отриманою сумішшю змащуємо підготовлений пласт тіста. Скручуємо в рулет і нарізаємо шматочками. У кожного шматочка склеюємо краї.

У киплячий бульйон кладемо рис, перемішуємо і доводимо до кипіння. Потім кладемо рулетики і доводимо до кипіння. Коли рулетики спливуть кладемо зажарку і прованські трави. Все знову доводимо до кипіння і варимо 2-3 хвилини.

Готовий суп накриваємо кришкою і залишаємо настоюватися на 5-7 хвилин, а потім подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар

  1. Лілія

    Не сподобався ні мені, ні чоловікові, ні дитині – довелося викинути(

    Відповіcти