Суп харчо готую тільки так, і завжди просять добавки

Перші страви

Цей мій рецепт трохи відрізняється від класичного харчо, але виходить дуже навіть смачно і ароматно.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яловичина на кістці – 800 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • помідори – 400 г;
  • аджика або інший гострий соус – 2-3 ст.л;
  • соус ткемалі – 2-3 ст.л;
  • рис – 3 ст.л;
  • часник – 4 зубчики;
  • олія соняшникова – 3 ст.л;
  • сіль – 1 ст.л;
  • цукор – 1 ч.л;
  • лавровий лист, перець горошком, зелень, спеції.

Процес приготування супу харчо

Варимо бульйон на м’ясі і кісточці протягом 1.5 години. Через 1 годину солимо бульйон, додаємо спеції за смаком, як ви зазвичай робите для супів.

Виймаємо шматок м’яса, ріжемо на шматочки і кладемо назад.

Дрібний кубик цибулі, терту моркву і шматочки помідорів (знімаємо шкірку), перець солодкий тушкуємо на олії, потім додаємо часник і тушкуємо до готовності.

Порада: щоб суп вийшов з яскравим, насиченим кольором, додайте паприку.

У суп додаємо рис, потім овочі, соуси і варимо до готовності.

Пробуємо на сіль і якщо потрібно, досолюємо.

Подаємо суп зі сметаною і нарізаною зеленню.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар