Соковиті, ніжні, хрусткі котлетки. Вся справа у добавках

Котлети

Котлети з фаршу асорті з батоном та картоплею. Виходить соковита та ніжна страва, підходить до будь-яких гарнірів.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • асорті фарш (свинина та яловичина), 1 кг;
  • цибуля, 300 г;
  • часник, 4 зубчики;
  • батон, 5 скибочок;
  • картопля, 2 шт;
  • сіль, перець, спеції, зелень, крижана вода;
  • сухарі панірувальні.

Процес приготування котлет

Цибулю та часник подрібнюємо за допомогою блендера.

Батон замочуємо у воді, віджимаємо та подрібнюємо блендером.

Картоплю також подрібнюємо на тертці або м’ясорубкою, блендером.

Змішуємо фарш, цибулю та часник, батон, картоплю.

Фарш добре вимішуємо і вливаємо трохи крижаної води. Завдяки їй фарш стане більш однорідним, котлети будуть добре формуватися.

Можна фарш відправити в холодильник на 40 хвилин, так що фарш стане ще ніжнішим.

Формуємо котлети та обвалюємо в сухарях.

Обсмажуємо на сковороді в олії до рум’яності.

Соковиті, ніжні, хрусткі котлетки. Вся справа у добавках

Можна запекти в духовці при 190 градусах близько 20 хвилин, так котлети будуть з хрусткою скоринкою.

Якщо ви готували на сковороді, можна страву додатково пропарити, поклавши в глибоку сковороду, наливши трохи води, додавши пару штук лаврового листа. Пропарюємо під кришкою близько 5 хвилин.

При будь-якому варіанті приготування, котлетки у вас будуть просто ідеальними, соковитими та ароматними.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар