Соковиті і ніжні котлети з фаршу

Ніжні котлети з фаршу - рецепт приготування Котлети

Котлетки виходять м’якими і соковитими, ароматними, відмінно підходять до будь-якого гарніру.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш будь-який – 700 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • батон – 2 шматочки;
  • яйце – 1 шт;
  • сир – 150 г;
  • сіль, перець і спеції за смаком;
  • вода, рослинна олія.

Процес приготування котлет з фаршу

Фарш заправляємо тертою цибулею, сіллю, спеціями і яйцем, вимішуємо.

Батон заливаємо водою або молоком, розм’якшуємо, віджимаємо і вмішуємо в фарш.

Якщо маса виходить сухуватою, тоді вливаємо трохи води.

Сир ріжемо на невеликі брусочки.

Формуємо котлетки, вкладаючи всередину брусочок сиру.

На деко кладемо рукав для запікання і викладаємо всередину котлети.

Соковиті і ніжні котлети з фаршу

Рукав з обох сторін підгинаємо і зубочисткою робимо кілька проколів.

Запікаємо 40 – 45 хвилин при 180 градусах.

Коли до закінчення запікання залишається близько 10 хвилин, розрізаємо рукав для запікання і підрум’янюємо їх. Смачного!

Соковиті і ніжні котлети з фаршу

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар