Соковита і апетитна куряча печінка

Другі страви з печінки

Куряча печінка, приготована за цим рецептом, виходить ніжна і соковита. Дуже добре поєднується з будь-яким гарніром. Має приємний смак і просто готується. Думаю, є сенс зберегти собі рецептик, він стане вам у пригоді.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм курячої печінки
  • 350 грам цибулі
  • 100 грам вершкового масла
  • 50 мілілітрів соняшникової олії
  • сіль, перець за смаком

Покроковий процес приготування:

У печінки відрізаємо зайві прожилки, а потім розрізаємо на 2 частини.

Цибулю чистимо і нарізаємо соломкою.

У сковороду наливаємо олію і кладемо цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору і додаємо вершкове масло. Все перемішуємо і розподіляємо цибулю до країв сковорідки. У центр кладемо печінку і не перемішуємо обсмажуємо її 5 хвилин. Потім перемішуємо все разом, солимо і перчимо до смаку.

Страву продовжуємо готувати ще 10-12 хвилин, а потім присипаємо зеленню і подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар