Куряча печінка сама по собі, це м’який і ніжний продукт, а якщо ще й вміти готувати її, виходять такі ж ніжні котлетки. Скористайтеся цим рецептом і страва стане однією з ваших улюблених.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- печінка куряча, 560 г;
- сало, 150 г;
- цибулю та яйця по 2 шт;
- сіль, перець, спеції;
- манна крупа, 5 ст.л;
- морква, 1 шт;
- цибуля, 2 шт.
Процес приготування печінкових котлет
Подрібнюємо печінку, цибулю та сало за допомогою м’ясорубки. Всипаємо в масу манну крупу, додаємо яйця, солимо і перчимо.
Порада: якщо маса рідка, можна більше всипати манної крупи або кілька ложок борошна, крохмалю.
Цибулю (2 шт) ріжемо кубиком, а моркву натираємо на тертці, тушкуємо овочі до готовності.
Тісто викладаємо на сковороду в розігріту олію та обсмажуємо котлетки з двох сторін.
Викладаємо їх шарами з овочами назад у сковороду, наливаємо трохи води та тушкуємо під кришкою близько 10 – 15 хвилин.
Подаємо котлетки з будь-якими гарнірами, салатами та маринованими овочами. Все виходить дуже смачно, особливо, якщо додати в масу кріп і петрушку, інші ароматні трави.