Смачна страва з кабачків в мультиварці

Страва з кабачків в мультиварці - рецепт приготування Другі страви з кабачків

Кабачки в мультиварці – швидко готується і досить корисна страва, яка підійде і вегетаріанцям, і тим, хто особливо стежить за своєю фігурою. Розповідаю, як приготувати.

Кабачки в мультиварці готуються дуже просто, а подавати їх можна і як гарнір до якої-небудь м’ясної страви, і як самостійну овочеву страву (варіант для вегетаріанців).

Необхідні інгредієнти

  • Кабачок – 1 штука
  • Помідори – 2-3 штуки
  • Цибуля – 1 штука
  • Часник – 2-3 зубчиків
  • Петрушка – 1 штука (пучок)
  • Соняшникова олія – за смаком
  • Майонез або сметана – на смак

Як приготувати смачну страву з кабачків в мультиварці

Кабачок добре промити, очистити його від шкірки і нарізати на середні шматочки.

Почистити цибулю, порізати чверть кільцями. Помідори – часточками, часник – подрібнити.

У каструлю мультиварки налити соняшникову олію. Додати цибулю і кабачки. Смажити на режимі «Випічка» 10 хвилин, постійно перемішуючи. Кабачки за цей час повинні стати м’якими.

Потім в каструлю додаємо помідори, петрушку, сіль, часник. Все перемішуємо. Готуємо все разом на попередньому режимі ще 5 хвилин.

Далі потрібно додати майонез або сметану. Тушкувати, іноді перемішуючи, до сигналу.

Коли мультиварка видасть сигнал про завершення режиму, вибираємо режим «Підігрів» і готуємо кабачки в мультиварці ще 5 хвилин, після чого їх можна діставати з мультиварки і подавати до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар