Якщо вам набридло стояти біля плити, то даний рецепт порадує вас своєю простотою і швидкістю. Ніякого смаження! Котлетки готуються в духовці. Ви можете подати їх з будь-яким гарніром або з овочевим салатом. Виходять вони ніжними і смачними! Фарш радимо брати курячий.
Інгредієнти, які будуть потрібні:
- Фарш – пів кілограма;
- Яйця – дві штуки;
- Сіль – одна чайн. ложка;
- Італійські трави і перець на ваш смак;
- Сир плавлений – 100 г;
- Помідор;
- Майонез – одна стол. ложка.
Приступаємо до процесу приготування котлет
Фарш кладемо в миску. У нього додаємо спеції і всипаємо сіль. Розмішуємо.
Тремо варені яйця і складаємо в інший посуд.
Тремо плавлений сирок і відправляємо в яйця.
Ріжемо помідор на кубики маленького розміру і теж відправляємо до яєць.
Солимо, перчимо начинку і кладемо майонез. Розмішуємо до однорідного стану.
Форму вистеляємо пекарним папером і викладаємо плоскі котлетки.
На кожну котлету кладемо яєчно-сирну начинку.
Включаємо духовку і нагріваємо до 180 °. Розміщуємо котлети на півгодини. Смачного!