Шикарна квасоля з грибочками

Квасоля з грибочками, рецепт приготування Другі страви

Пропонуємо вам рецепт ідеальної страви до вечері. У ній неймовірно багато білка, практично немає жирів і вуглеводів. Страва виходить ситною і в той же час легкою. Вона сподобається кожному, хто її спробує. Готується просто і швидко.

Необхідні продукти

  • 500 грам квасолі
  • 200 грам грибів
  • 140 грам цибулі
  • 170 г моркви
  • 50 мілілітрів томатного соку
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування квасолі з грибочками

Квасолю заливаємо водою і в такому вигляді залишаємо на всю ніч.

Перед приготуванням квасолю промиваємо, перекладаємо в каструлю і заливаємо новою водою. Відварюємо до готовності.

Гриби промиваємо та нарізаємо тонким пластинками, цибулю очищаємо і нарізаємо кубиком. Очищену моркву нарізаємо брусочками.

У сковороду наливаємо рослинну олію, кладемо цибулю і гриби. Все перемішуємо і тушкуємо 7-8 хвилин.

Через відведений час до овочів додаємо томатний сік і квасолю, перемішуємо. Туди ж додаємо сіль і перець за смаком, вливаємо воду (так щоб вона тільки злегка покрила всі продукти). Накриваємо все кришкою і тушкуємо на повільному вогні 20 хвилин.

Через відведений час страва готова, можна подавати до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар