Швидкі закуски з кабачків і зеленої цибулі. З’їдаються на Ура

Дві закуски з кабачків і зеленої цибулі - рецепт Смачні бутерброди

Не знаєте, яку закуску приготувати до шашликів? Сьогодні ми будемо готувати дві відмінні за смаком закуски, які ідеально підійдуть під шашлик.

Рецептом першої закуски зі мною поділилася подруга, яка живе в Італії. Тільки їй дістався від свекрухи. В Італії під шашликом розуміють щось інше. На відміну від нас, вони смажать м’ясо і ковбаски на грилі. Але така закуска підійде і нам.

Закуска нагадує мариновану зелень, але смак дійсно неймовірний.

Для приготування закуски наріжте великими шматочками зелень часнику, кропу, петрушки, базилік і зелену цибулю. Самі цибулини можна нарізати ще більшими.

Швидкі закуски з кабачків і зеленої цибулі. З'їдаються на Ура

У 500 грамах теплої води розчиняємо дві столові ложки винного або яблучного оцту, одну столову ложку цукру, одну столову ложку солі і заливаємо підготовлену зелень. Я використовую винний оцет, настояний на кульбабах.

Швидкі закуски з кабачків і зеленої цибулі. З'їдаються на Ура

Зелень встигне в достатній мірі промаринуватися, поки Ви зайняті приготуванням шашлику. До зелені можна ще додати і огірки, нарізані кільцями. Через годину у Вас на столі будуть, крім закуски і мариновані огірки.

Друга закуска може служити перекусом, перед вживанням основної страви, тобто шашлику.

Беремо молодий кабачок, нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо або на сковорідці, або на грилі. Після цього його необхідно розім’яти за допомогою столової виделки.

Поки кабачок ще на вогні, візьміть 100 грам будь-якого сиру, підійде навіть плавлений, і натріть його на дрібній тертці. Можна його розм’якшити і за допомогою вилки.

Швидкі закуски з кабачків і зеленої цибулі. З'їдаються на Ура

Подрібнюємо часник, 50 грам горіхів, кріп і змішуємо з сиром.

Швидкі закуски з кабачків і зеленої цибулі. З'їдаються на Ура

Потім закуску солимо, додаємо столову ложку сметани і ще раз перемішуємо. Така закуска намазується на хліб, або грінки.

Швидкі закуски з кабачків і зеленої цибулі. З'їдаються на Ура

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар