Шоколадна ковбаска: десерт з нашого дитинства за 15 хвилин

Шоколадні цукерки

Ласощі «зі смаком» нашого далекого дитинства. Часто готували нам наші мами і бабусі. Для багатьох з нас, шоколадна ковбаска є першим кулінарним шедевром. Спосіб дуже простий: все змішав, сформував ковбаску і в холодильник.

Продукти

  • Печиво – 300 г
  • Молоко – 150 мл
  • Цукор – 100 г
  • Масло вершкове – 100 г
  • Какао-порошок – 30 г
  • Волоські горіхи – 50 г

Шоколадна ковбаска: процес приготування

У каструлі підігріваємо молоко, додаємо цукор і какао-порошок.

Все ретельно перемішуємо, доводячи до кипіння, знімаємо з плити.

У гарячу масу кладемо вершкове масло.

Перемішуючи, повністю розчиняємо масло в гарячій масі. Відставляємо масу сторону остигати.

Печиво кладемо в харчовий пакет і подрібнюємо за допомогою качалки.

Крихти з печива повинні бути різного розміру, і великі і маленькі шматочки.

Крихту всипаємо в шоколадну масу, додаємо подрібнений волоський горіх.

Все добре перемішуємо і викладаємо на харчову плівку.

Формуємо ковбаску, замотуємо плівкою і ставимо в морозильник на дві години.

Потім, дістаємо і пригощаємо дітвору. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар