Домашні цукерки за 5 хвилин

Домашні шоколадні цукерки - рецепт приготування Шоколадні цукерки

Цукерки дуже просто приготувати вдома. Головне – уважно слідувати рецепту і тоді у вас все вийде! Домашні цукерки кращі за будь-які магазинні, адже вони натуральні і неймовірно смачні!

Ось інгредієнти, які потрібні:

  • більше половини склянки цукру;
  • 30 г вершкового масла;
  • 25 г какао;
  • 200 г сухого молока (можна взяти замінник);
  • 50 мл звичайного молока;
  • 180 г будь-яких горішків.

Переходимо до процесу приготування цукерок

Какао з’єднати з цукром, влити молоко і перемішати до однорідного стану.

Помістити на вогонь середньої потужності, нагріти і додати масло. Весь час помішуючи, розтопити масло.

Прибрати з плити і розділити масу на дві порції. В одну по одній ложці засипати сухе молоко і мішати після кожного додавання, щоб вийшла однорідна маса.

Горішки потрібно подрібнити і після додати в масу, ретельно перемішати і сформувати кульки за розміром, як волоський горіх.

Обваляти в будь-якій присипці (кокосова стружка, какао, подрібнені горіхи) і занурити в другу порцію шоколадної маси.

Тарілочку застелити пекарським папером і покласти на нього цукерки. Помістити в холодильник до повного застигання.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар