Цукерки дуже просто приготувати вдома. Головне – уважно слідувати рецепту і тоді у вас все вийде! Домашні цукерки кращі за будь-які магазинні, адже вони натуральні і неймовірно смачні!
Ось інгредієнти, які потрібні:
- більше половини склянки цукру;
- 30 г вершкового масла;
- 25 г какао;
- 200 г сухого молока (можна взяти замінник);
- 50 мл звичайного молока;
- 180 г будь-яких горішків.
Переходимо до процесу приготування цукерок
Какао з’єднати з цукром, влити молоко і перемішати до однорідного стану.
Помістити на вогонь середньої потужності, нагріти і додати масло. Весь час помішуючи, розтопити масло.
Прибрати з плити і розділити масу на дві порції. В одну по одній ложці засипати сухе молоко і мішати після кожного додавання, щоб вийшла однорідна маса.
Горішки потрібно подрібнити і після додати в масу, ретельно перемішати і сформувати кульки за розміром, як волоський горіх.
Обваляти в будь-якій присипці (кокосова стружка, какао, подрібнені горіхи) і занурити в другу порцію шоколадної маси.
Тарілочку застелити пекарським папером і покласти на нього цукерки. Помістити в холодильник до повного застигання.