Кабачкова піца. Швидкий корисний сніданок, на який у вас піде мінімум часу

Піца

Кабачки – універсальний овоч, з якого можна приготувати не тільки смачний обід або вечерю, а й сніданок. Піца з кабачків виходить дуже смачною, а готується елементарно. Добавки можна варіювати за смаком рідних, підійде все, що ви любите в звичайній піці.

Необхідні продукти:

  • кабачки – 410 гр;
  • яйця – 5 шт;
  • сир – 140 гр;
  • помідори – 2 шт;
  • зелень – опційно;
  • перець, приправи і сіль – за смаком.

Покроковий процес приготування:

Кабачки натираємо грубо, злегка присолюємо, вимішуємо і даємо соку виділитися. Краще не поспішати на цьому етапі.

Ретельно віджимаємо овочі, видаляємо рідину і додаємо яйця.

Січемо зелень, додаємо до загальної маси. Дуже добре підходить зелена цибуля, кріп, можна додавати інші види. Заправляємо спеціями, приперчує.

Натираємо сир, з’єднуємо його з усіма компонентами, створюємо однорідну масу.

На цьому етапі готуємо начинку – будь-яку, яку любите. Це може бути ковбаска, сосиски, помідори, перець.

Сковорідку розігріваємо з невеликою кількістю олії, кладемо тісто, рівняємо ложкою.

Зверху кладемо начинку, сформовану кружками, часточками, шматочками.

Присипаємо зеленню, закриваємо кришку. Смажимо до повної готовності на слабкому вогні.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар