Що я готую, коли чоловік влітку просить чебуреки, виходить простіше, смачніше і корисніше

Чебуреки з кабачків - рецепт приготування Другі страви з кабачків

У моїй родині всі люблять чебуреки. Але влітку я не особливо люблю їх їсти і на прохання чоловіка готую більш корисний варіант виробів – з кабачків. Готуються такі чебуреки простіше, а виходять більш смачними і корисними. Чоловік і діти задоволені, а я рада, що вони задоволені))) Фаршу для літніх чебуреків потрібно зовсім небагато, а кабачки зараз коштують копійки.

Тому я наполегливо рекомендую вам приготувати такі легкі чебуреки на основі кабачків, які підійдуть і для вечері, і для обіду, і для перекусу. Всі, хто любить кабачки і чебуреки оцінять даний рецепт і будуть його часто використовувати. Адже це дійсно смачно!

Продукти, які будуть потрібні для тіста:

  • 800-900 г кабачків;
  • Три яйця;
  • 4-5 ст. л. сметани;
  • Кілька зубців часнику;
  • Перець на ваш смак;
  • Пів ч. л. солі;
  • Одна ч. л. пекарського порошку;
  • 180-200 г борошна.

Продукти, які будуть потрібні для начинки:

  • 350-400 г курячого фаршу;
  • Перець, зелень, цибуля, сіль на ваш смак.

Переходимо до процесу приготування чебуреків з кабачків

Кабачки потрібно для початку помити, а після натерти за допомогою терки з великими отворами. Посолити, перемішати і відставити убік.

Зараз я готую літні і звичайні чебуреки з сирим фаршем, а раніше начиняла готовим, але з першим варіантом виріб виходить більш соковитим і смачним.

Що я готую, коли чоловік влітку просить чебуреки, виходить простіше, смачніше і корисніше

Я використовую для фаршу зелену цибулю, а не ріпчасту. Її потрібно дрібненько посікти і відправити в фарш. Ще я додаю кріп, а ви дивіться самі. Посолити, поперчити за своїм смаком, влити трохи води холодного стану, перемішати і начинка готова.

Кабачки віджати від соку, вбити в них яйця, покласти сметану, всипати посічену зелень, видавити часник, посолити, поперчити за своїм смаком і розмішати.

Що я готую, коли чоловік влітку просить чебуреки, виходить простіше, смачніше і корисніше

Борошно з’єднати з пекарним порошком і просіяти в кабачкову масу. Перемішати.

Налити на сковорідку трохи олії соняшникової і нагріти. Викласти кілька ложок кабачкового тіста, розподілити по дну тонким шаром, закрити кришкою і готувати на несильному вогні.

Що я готую, коли чоловік влітку просить чебуреки, виходить простіше, смачніше і корисніше

Після того, як тісто знизу зчепилося, перевернути основу на іншу сторону і на одній стороні розподілити фарш, а другою накрити.

Що я готую, коли чоловік влітку просить чебуреки, виходить простіше, смачніше і корисніше

Обсмажити з однієї й іншої сторони на вогні середньої інтенсивності до готовності начинки.

Що я готую, коли чоловік влітку просить чебуреки, виходить простіше, смачніше і корисніше

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар