Що додати в котлети, що вони були пишні: поради досвідчених господарок

Котлети

Щоб м’ясна закуска вийшла соковитим і м’яким, при готуванні котлет, завжди варто враховувати всі рекомендації, які дають досвідчені господині, у яких довгі роки «взаємин» з м’ясом.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • свинина, 1 кг;
  • цибуля, 3 шт;
  • молоко чи вода, 4 ст.л;
  • чорний хліб, 1 скибочка;
  • сіль, перець, спеції, ароматні трави.

Процес приготування котлет

Щоб котлети вийшли соковитими та м’якими, яйця додавати не будемо, а саме м’ясо, краще двічі пропустити через м’ясорубку. Також рекомендується використовувати не один сорт м’яса, а асорті зі шматочками сала.

Цибулю подрібнюйте будь-яким, зручним для вас способом, але для фаршу краще натерти на тертці або скористатися м’ясорубкою.

Хліб замочуємо у воді чи молоці, потім віджимаємо і перебиваємо блендером, додаємо у фарш.

Вимішуємо масу, всипаємо сіль та суміш перців, інші спеції за смаком. Відбийте фарш протягом кількох хвилин. Накриваємо та відправляємо в холодильник – холод покращує в’язкість фаршу і робить смак готової страви яскравішою, а самі котлети – соковитими.

Формуємо котлети, обвалюємо в будь-якій паніровці і обсмажуємо на олії.

Виходить ідеальна закуска, яка поєднується із будь-якими гарнірами, салатами, соусами.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар