Пиріг виходить ніжним і буквально тане в роті. Рецепт зовсім не класичний, але смак від цього не стає гірше, а навіть навпаки. Шарлотка виходить такою ароматною і апетитною, що сподобається кожному, хто її спробує.
Необхідні продукти
- 3 курячих яйця
- 1 банка згущеного молока
- 250 грам пшеничного борошна
- пів чайної ложки соди
- дрібка солі
- 2 чайні ложки оцту 9%
- 800 грам яблук
Починаємо приготування шарлотки
У миску вбиваємо курячі яйця, додаємо дрібку солі і банку згущеного молока. Збиваємо все віночком 2-3 хвилини.
В отриману масу частинами додаємо пшеничне борошно і добре перемішуємо, потім додаємо оцет і соду, знову перемішуємо.
Яблука очищаємо від насіння і нарізаємо в довільному порядку, додаємо їх в тісто і перемішуємо.
Форму для випічки застеляємо пергаментним папером і виливаємо підготовлене тісто.
Заготівлю відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 35-40 хвилин, а потім охолоджуємо, дістаємо з форми і подаємо до столу.