Шарлотка з новим варіантом приготування тіста

Шарлотка з новим варіантом приготування тіста - рецепт Другі страви

Пиріг виходить ніжним і буквально тане в роті. Рецепт зовсім не класичний, але смак від цього не стає гірше, а навіть навпаки. Шарлотка виходить такою ароматною і апетитною, що сподобається кожному, хто її спробує.

Необхідні продукти

  • 3 курячих яйця
  • 1 банка згущеного молока
  • 250 грам пшеничного борошна
  • пів чайної ложки соди
  • дрібка солі
  • 2 чайні ложки оцту 9%
  • 800 грам яблук

Починаємо приготування шарлотки

У миску вбиваємо курячі яйця, додаємо дрібку солі і банку згущеного молока. Збиваємо все віночком 2-3 хвилини.

В отриману масу частинами додаємо пшеничне борошно і добре перемішуємо, потім додаємо оцет і соду, знову перемішуємо.

Яблука очищаємо від насіння і нарізаємо в довільному порядку, додаємо їх в тісто і перемішуємо.

Форму для випічки застеляємо пергаментним папером і виливаємо підготовлене тісто.

Заготівлю відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 35-40 хвилин, а потім охолоджуємо, дістаємо з форми і подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар