Секрет найсмачнішого м’ясного фаршу

Секрет м'ясного фаршу - рецепт Другі страви з фаршу

Пропонуємо варіант готування м’ясного фаршу асорті, який виходить соковитим, ніжним і м’яким.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яловичина і свинина – 1.5 кг;
  • цибуля – 1 шт;
  • часник – 2 зубчики;
  • картопля – 2 шт;
  • сода – 0.5 ч.л;
  • перець, сіль, спеції;
  • яйце;
  • вода холодна.

Процес приготування фаршу

Свинину і яловичину беріть в таких пропорціях, як вам подобається.

Промиваємо, видаляємо все зайве, ріжемо на шматки і подрібнюємо разом з цибулею та картоплею на м’ясорубці.

Порада: цибулю і картоплю ви можете подрібнити блендером.

Змішуємо фарш з цибулею, картоплею, яйцем, содою, сіллю і перцем, спеціями. Якщо фарш дуже тугий, вливаємо трохи холодної води і вимішуємо.

Фарш повинен бути густим, не рідким, але соковитим.

Формуємо котлети і обсмажуємо їх на соняшниковій олії в сковороді або в духовці.

З цієї кількості продуктів виходить досить багато котлет, тому ви можете частину покласти в морозильну камеру або ж частину фаршу залишити і зробити з ним фаршировані перці, кабачки, голубці або просто приготувати тефтелі в томатно-сметанному соусі з часником і зеленню.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар