Салат зі свіжої капусти на кожен день: вся річ у методі приготування

Салати з капусти

Існує безліч салатів з капустою. Кожен з них кращий і корисніший за інший. Цей рецепт вважається воістину класичним і ще ні разу не розчаровував любителів легких, вітамінних салатиків на столі.

Складові:

  • 500 г капусти;
  • одна морква;
  • оцет 9%;
  • одна чайна ложка цукру;
  • сіль;
  • 4 столові ложки соняшникової олії.

Приготування салату з капусти:

Для початку свіжу капусту нашаткуємо дрібною соломкою.

Перекладемо в каструлю та посолимо. Можна трохи пом’яти. Далі додамо 2-3 столові ложки оцту 9%.

Відправляємо інгредієнти вогонь. Гасити капусту не потрібно, достатньо підігріти на повільному вогні до того моменту, поки не почне виділятися сік.

Після цього додаємо терту моркву та одну чайну ложку цукру. Все ретельно перемішуємо та відправляємо у холодильник мінімум на 1 годину. Завдяки цьому капуста встигне настоятися.

Салат зі свіжої капусти на кожен день: вся річ у методі приготування

Готово. Дістаємо з холодильника, заправляємо олією. Салат виходить просто чудовим, хрустким. Він ідеально підходить як доповнення для страв, які містять м’ясо та яйця.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар