Мій новий рецепт салату з капустою, який я готую буквально за 10 хвилин. Море вітамінів і яскравого смаку

Салати з капусти

Сьогодні в моїй статті найяскравіший і головне вітамінний салат. Всі продукти звичайнісінькі і сподіваюся знайдуться у кожної господині на кухні. Раджу приготувати! Готується такий салат буквально за 10 хвилин, ну максимум 15 якщо не поспішати, а результат Вас обов’язково порадує.

Необхідні продукти:

  • Капуста – 500-600 грам
  • Буряк в сирому вигляді – 250 грам
  • Цибуля ріпчаста – 100 грам (залежить від того на скільки ви її любите)

Для маринаду

  • Соняшникова олія – 70 мілілітрів
  • Оцет 9% – 60 мілілітрів
  • Сіль – 1 чайна ложка
  • Цукор – 1 чайна ложка

Як приготувати салат з капустою

Отже приступимо. Капусту, в даному випадку я взяла червону, дрібно нашаткувати найтоншою насадкою.

Потім буряк подрібнити теж дрібною насадкою для моркви.

Ось така краса у мене вже потихеньку виходить. Яскраво, чи не так?

Мій новий рецепт салату з капустою, який я готую буквально за 10 хвилин. Море вітамінів і яскравого смаку

Тепер в “похід” за капустою і буряками відправляється ріпчаста цибуля. Тут я теж трохи пофантазувала і додала червону, нехай думаю всі інгредієнти будуть яскравими, в ці похмурі дні. Цибулю нарізала тонкими півкільцями.

Далі і цибулю відправила в миску з овочами.

Мій новий рецепт салату з капустою, який я готую буквально за 10 хвилин. Море вітамінів і яскравого смаку

Залишається тільки приготувати заправку. Для цього змішую олію без запаху (ось тут залежить від смаку можна використовувати з запахом), оцет 9%, сіль і я ще трохи додаю цукру. Тут теж в принципі за бажанням, так як солодкість все ж додасть буряк, але мені подобається трохи солодше. А потім готовою заправкою заправляю маринад і добре перемішую.

Салат можна відразу ж подавати на стіл. Зберігається такий салат кілька днів, виходить смачним і дуже “вітамінним”. Готовий салат за бажанням можна посипати насінням кунжуту або волоськими горіхами.

Мій новий рецепт салату з капустою, який я готую буквально за 10 хвилин. Море вітамінів і яскравого смаку

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар