Салат «Мальвіна»: просто і смачно

Салати з капусти

Кожен обід або вечерю найкраще доповнювати овочевим салатом. Він допоможе наситити організм, додасть багато вітамінів і мінералів. Салатик «Мальвіна» теж припаде вам по смак, готується з червоної капусти з майонезом. Якщо ви любите більш дієтичні варіанти їжі – то заправте його сметаною або йогуртом. Вийде не менш смачно.

Необхідні продукти

  • 1,5 кілограма червонокачанної капусти
  • 100 грам цибулі-порею
  • 150 грам сиру
  • 300 грам консервованої кукурудзи
  • майонез
  • зелень
  • сіль, перець за смаком

Салатик «Мальвіна»: процес приготування

Капусту очищаємо від зайвих листочків, а потім шаткуємо ножем. Перекладаємо в глибокий салатник, солимо і розминаємо руками.

Цибулю-порей нарізаємо тонкими півкільцями. Додаємо до капусти.

З кукурудзи зливаємо рідину.

Твердий сир натираємо на тертці. Подрібнюємо приготовлену зелень.

До капусти додаємо сир, кукурудзу і зелень. Заправляємо салат майонезом, солимо і перчимо до смаку. Все добре перемішуємо і подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар