Салат зі смаженими грибами і яйцями

Салат зі смаженими грибами і яйцями, рецепт приготування Салати з крупами або бобовими

Салат зі смаженими грибами і яйцями – смачна, ситна страва з нетривіальним смаком. Якщо ви хочете урізноманітнити буденний або святковий стіл, обов’язково спробуйте приготувати за цим рецептом.

Інгредієнти для салату

  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Гриби відварні заморожені – 120 г
  • Морква – 120 г
  • Цибуля ріпчаста – 120 г
  • Горошок зелений консервований – 120 г
  • Соус томатний – 3 ст. л.
  • Сметана 20% – 3 ст. л.
  • Оцет – 1 ст. л.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Приправа універсальна – 1 ч.л.
  • Сіль – 2 щіпки

Процес приготування салату зі смаженою грибами і яйцями

Цибулю порізала кубиками і відправила на розігріту з олією сковороду. Хвилини через 3 виклала до цибулі моркву. У мене вона була вже грубо натерта і заморожена, але можна використовувати свіжу.

Потім відправила до овочів порізані гриби. Я їх заморожувала вже відвареними. Якщо у вас свіжі або просто заморожені, то попередньо відваріть.

Через 5 хвилин влила малиновий оцет, перемішала і через пару хвилин вимкнула газ. Можна використовувати будь-який натуральний оцет який вам до смаку.

Дала грибам і овочам охолонути. Потім додала до них варені яйця, порізані кубиками. Виклала консервований горошок, попередньо зливши з нього зайву рідину.

Додала томатний соус з літніх заготовок. Можна використовувати і свіжий помідор. Заправила салат сметаною, універсальною приправою і сіллю. Ретельно розмішала, подавала порційно.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар