Салат з тунцем і овочами

Салат з тунцем і овочами - рецепт приготування Салати з рибою

Салат з тунцем і овочами – смачна і ситна страва. Він може стати прекрасною вечерею або стравою на перекус. Приготування салату не займає багато часу, а процес такий простий, що впорається і дитина. Салат виходить не тільки смачним, але і корисним. Овочі містять багато вітамінів, а рибка – корисні жири і білок.

Необхідні продукти

  • 150 грам помідорів
  • 200 грам огірків
  • 2 курячих яйця
  • 160 грам консервованого тунця

Для соусу

  • 2 столові ложки соняшникової олії
  • 1 столова ложка оцту
  • сіль, перець за смаком

Процес приготування салата з тунцем і овочами

Яйця відварюємо круто і очищаємо.

Огірок розрізаємо навпіл, а потім напів кружечками. У помідорів видаляємо плодоніжки й нарізаємо шматочками.

Очищені яйця розрізаємо на 4 частини.

На дно тарілки викладаємо огірки, зверху розкладаємо яйця, а за ними – помідори. Виделкою відламує шматочки тунця і хаотично викладаємо в тарілку.

Приготуємо заправку. У чашку наливаємо олію, додаємо сіль, перець за смаком і вливаємо оцет. Все перемішуємо і акуратно поливаємо салат. Готовий салат подаємо до столу.

Салат виходить яскравий, смачний і легкий. Для його приготування знадобиться дуже мало часу. Салат підійде і для щоденного меню, і для святкового столу. Виглядає дуже красиво і апетитно.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар