Салат простенький, але зі смаком. На всі випадки життя: залишить приємне враження

Салати з рибою

Одна з варіацій на тему «оселедець під шубою», тільки все готується набагато швидше і простіше, нарізали кубиком і змішали, заправили соусом і подаємо до столу.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • буряк, картопля по 3 шт;
  • оселедець, 150 г;
  • яйця, 2 шт.;
  • зелена цибуля, гарний пучок;
  • олія соняшникова, 2 ст.л;
  • майонез.

Процес приготування салату

Буряки відварюємо або запікаємо в духовці, так вони виходять смачнішими, соковитішими, залишається в овочі багато корисних вітамінів і мікроелементів.

Картоплю відварюємо в мундирах, остуджуємо та чистимо.

Буряк та картоплю, філе оселедця ріжемо кубиками. Зелену цибулю нарізаємо дрібно.

Змішуємо всі продукти, заправляємо олією і перемішуємо. Олія тут необхідна для смаку буряка та оселедця.

Заправляємо майонезом та подаємо до столу.

Салат простенький, але зі смаком. На всі випадки життя: залишить приємне враження

Така шуба чудово замінює класичний салат, на готування та формування якого, йде більше часу. За бажанням та для ситності деякі додають ще й консервований горошок.

Якщо немає зеленої цибульки, підійде і звичайна цибуля, яку краще попередньо замаринувати в холодній воді, оцті, солі, цукрі. Нехай маринується 20 хвилин, потім віджимаємо та змішуємо з іншими продуктами в салаті.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар