Салат “Імператриця” без майонезу

Салати з рибою

Салат з рибою “Імператриця” без майонезу, король святкового столу. Набридли однакові майонезні салати, тоді записуйте рецепт нового, смачного салату. Знаю, ми ніколи не відмовимося від салату шуба і олів’є, але можна приготувати набагато смачніше і ніжніше.

Який же красивий цей багатошаровий салат і надзвичайно смачний. Приготуйте обов’язково цей салатик без майонезу і він сподобається всім гостям, і Ваше свято буде найсмачнішим і красивим.

Необхідні продукти:

  • Риба – 200-250 г.
  • Рис варений – 1 стакан
  • Авокадо – 1 шт.
  • Вершковий сир – 200 г.
  • Сир твердий – 100-150 г.
  • Лимон – ½ шт.
  • Кріп
  • Сіль перець

Покроковий процес приготування:

Авокадо очистимо від шкірки і кісточки, наріжемо на маленькі кубики.

Щоб не потемніло авокадо, поллємо його лимонним соком.

У кропу приберемо гілочки і дрібно наріжемо його.

Вершковий сир посолити, поперчити, розімнемо вилкою і сюди ж додамо кріп.

Салат "Імператриця" без майонезу

У червоної риби відріжемо три пластини і відкладемо їх, решту рибу наріжемо на кубики.

Формувати салат ми будемо в формувальному кільці. Першим шаром викладаємо рибу.

Потім викладаємо відварений рис, викладаємо авокадо. Тепер викладаємо вершковий сир.

Рибу, що залишилася викладаємо по колу.

Натертий сир викладаємо завершальним шаром.

Салат у кільці поставимо в холодильник на годину.

Салат "Імператриця" без майонезу

Прикрасимо за бажанням, я звернула з пластин риби трояндочки, гілочками розмарину і трохи кропом.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар