Новий салат “Святковий” без майонезу

Салати з рибою

Любите салати з оселедцем? Я їх просто обожнюю. На жаль багато хто з нас вважають, що крім “шуби” немає інших салатів з оселедцем, і це їхня помилка. Існує безліч смачних рецептів, про які багато хто навіть не припускали. Сьогодні пропоную вашій увазі саме такий салат. Начебто непоєднувані продукти, але повірте, це дуже навіть гармонійно.

Необхідні продукти:

  • Оселедець солоний – 0,5 шт.
  • Сир вершковий – 200 г
  • Авокадо – 1 шт.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Яйця варені – 4 шт.
  • Кукурудза консервована – 1 ж / б
  • Сухарики – 50 г
  • Цибуля червона – 0,5 шт.
  • Сир твердий – 50 г
  • Сіль – за потребою

Покроковий процес приготування

Половину очищеного від кісток і шкіри оселедця, нарізаю на невеликі кубики. Відправляю в глибоку миску.

Туди ж відправляю нарізані дрібно варені яйця.

Авокадо розрізаю навпіл, видаляю кісточку і очищаю від шкірки. Нарізаю авокадо дрібними кубиками і відправляю до решти інгредієнтів.

Червону цибулю нарізаю подрібніше. До речі, замість червоної цибулі я іноді використовую зелену цибулю. Теж виходить смачно.

Додаю консервовану кукурудзу.

Підготую заправку. Для того, змішую вершковий сир з соком лимона.

Заправляю салат і перемішую. Якщо необхідно, можете посолити.

Твердий сир тру на дрібній тертці.

Салат можна подати в салатнику, додавши сухарі і посипавши сиром. Я ж, подаю такий салат інакше. У салатні кільця викладаю приблизно до половини салат. Додаю трохи сухариків. Заповнюю салатне кільце салатом.

Посипаю верх салату натертим сиром. Акуратно знімаю кільця. Прикрашаю зеленню.

Смачний салат “Святковий” готовий. Смачного.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар