Фінський салат з оселедцем і буряком «Россол»

Салати з рибою

Салат виходить з усім знайомим смаком вінегрету і шуби, але є в ньому щось оригінальне, що робить його більш смачним, ніж класичні страви. Дуже раджу спробувати його зробити.

Необхідні продукти:

  • буряк відварений, 250 г;
  • оселедець, 250 г;
  • картопля відварна, 300 г;
  • яйця, 4 шт;
  • морква відварна, 150 г;
  • цибуля звичайна або червона, 80 г;
  • огірки солоні, 150 г;
  • яблука зелені, 200 г;
  • сіль, перець, майонез.

Як приготувати салат «Россол»

Буряк, яйця, огірки, моркву і картоплю ріжемо кубиком. Цибулю дрібно ріжемо.

Яблуко не очищаємо від шкірки, нарізаємо невеликими шматочками.

Оселедець очищаємо від усього зайвого і також нарізаємо невеликим кубиком.

Перемішуємо всі продукти, заправляємо за смаком майонезом і пробуємо: якщо необхідно, досолюємо.

Для свіжості, додайте в салат нарізану зелену цибулю і за смаком зелень.

Салат можна не наполягати, а відразу подавати до столу. Дуже добре поєднується з картопляними гарнірами і холодними закусками.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар