Салат «Австрійський»: готую його постійно

Салати з рибою

Салат виходить ніжним, м’яким, легким. Я його часто готую на свята і іноді просто так балую сім’ю смачною стравою.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 6 шт;
  • рибна консерва, 1 банка;
  • сир, 150 г;
  • масло вершкове, 50 г;
  • майонез, 150 г;
  • цибуля, 1 шт

Салат «Австрійський»: процес приготування

Відварюємо яйця, охолоджуємо, чистимо і відокремлюємо білок від жовтка.

Натираємо білок і жовток в окремі ємності.

Сир тремо на великій тертці або середній на ваш смак.

Цибулю ріжемо дрібними кубиками і поливаємо кип’ятком, зливаємо. Це робимо, щоб вона втратила свою гіркоту. Якщо ви берете червону цибулю, це робити не потрібно, в ній більше солодкості, ніж гіркоти.

Формуємо салат шарами, над кожним робимо сіточку майонезу:

  • Перший шар – половина білка.
  • Другий шар – подрібнена вилкою риба.
  • Третій шар – цибуля і натріть вершкове масло.
  • Четвертий шар – жовтки.
  • П’ятий шар – білок.

Ставимо салат в холодильник мінімум на 3 години.

Прикрасити салат можна тертим сиром, нарізаною зеленню.

Якщо ви не любите вершкове масло в салаті, тоді ви можете не додавати його.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь