Рулетики з кабачків з м’ясом

Рулетики з кабачків - рецепт Другі страви з кабачків

Проста страва на кожен день. Так як зараз сезон кабачків, то я рекомендую вам її приготувати. Страва виходить ситна і соковита, а кабачки роблять її не особливо калорійною. Кабачки з м’ясом просто ідеально поєднуються між собою, а значить і страва має чудовий смак.

Необхідні продукти

  • 3 кабачка
  • 250 грам фаршу
  • 100 грам рису
  • 1 цибулина
  • сіль, перець за смаком

Для заливки

  • 2 столові ложки томатної пасти
  • 2 столові ложки сметани
  • 1 чайна ложка хмелі-сунелі
  • 100 мілілітрів води

Процес приготування рулетів

Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками, додаємо до фаршу. Туди ж кладемо сіль і перець за смаком, перемішуємо.

Рис промиваємо і відкидаємо на друшляк. Додаємо його до фаршу і знову перемішуємо.

Кабачки нарізаємо на тонкі скибочки. Солимо їх і кладемо на друшляк. Решту або браковані кабачки нарізаємо дрібними шматочками і додаємо в фарш, перемішуємо.

Беремо одну смужку кабачка, потім трохи фаршу і формуємо з нього ковбаску, а потім кладемо на одну сторону кабачка, звертаємо в рулетик. Точно також чинимо з іншими кабачками.

Утворені рулетики перекладаємо в сковороду щільно один до одного. Ставимо все на плиту.

Приготуємо заливку. У миску кладемо сметану і томатну пасту, Додаємо хмелі-сунелі і вливаємо воду, все перемішуємо.

Отриману заливку розподіляємо по рулетикам і доводимо до кипіння. Все накриваємо кришкою і тушкуємо на середньому вогні 40-45 хвилин, а потім знімаємо з вогню.

Готові голубці залишаємо на 10 хвилин, а потім подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар