Розкішне м’ясо до новорічного столу

Страви на Новий Рік

Це м’ясо обов’язково має бути на вашому новорічному столі! Воно просто надзвичайно смачне і апетитне. Воно виходить дуже соковитим, ароматним і красиво виглядає. І все це завдяки цікавому маринаду. Швидше зберігайте рецепт, щоб не загубити!

Необхідні продукти

  • 700 г філе індички
  • 2 столові ложки гірчиці
  • 1 чайна ложка солі
  • пів чайної ложки перцю
  • 1 чайна ложка паприки
  • пів чайної ложки сушеного часнику
  • 1 чайна ложка суміші сушених трав
  • 2 столові ложки соєвого соусу
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 1-2 гілочки чебрецю

У миску кладемо гірчицю, додаємо сіль, перець, паприку, сушений часник, сушені трави, вливаємо соєвий соус і оливкову олію. Все ретельно перемішуємо.

Беремо філе індички і кладемо в форму для запікання. Викладаємо на м’ясо соус і ретельно змащуємо його з усіх боків. Присипаємо його зверху гілочками чебрецю і можна залишити маринуватися в холодильнику на 2-3 години. Якщо стільки вільного часу у вас немає, то відразу відправляємо його в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо протягом 60-70 хвилин.

Готове м’ясо дістаємо, трохи охолоджуємо і подаємо до столу. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь