Це м’ясо обов’язково має бути на вашому новорічному столі! Воно просто надзвичайно смачне і апетитне. Воно виходить дуже соковитим, ароматним і красиво виглядає. І все це завдяки цікавому маринаду. Швидше зберігайте рецепт, щоб не загубити!
Необхідні продукти
- 700 г філе індички
- 2 столові ложки гірчиці
- 1 чайна ложка солі
- пів чайної ложки перцю
- 1 чайна ложка паприки
- пів чайної ложки сушеного часнику
- 1 чайна ложка суміші сушених трав
- 2 столові ложки соєвого соусу
- 2 столові ложки оливкової олії
- 1-2 гілочки чебрецю
У миску кладемо гірчицю, додаємо сіль, перець, паприку, сушений часник, сушені трави, вливаємо соєвий соус і оливкову олію. Все ретельно перемішуємо.
Беремо філе індички і кладемо в форму для запікання. Викладаємо на м’ясо соус і ретельно змащуємо його з усіх боків. Присипаємо його зверху гілочками чебрецю і можна залишити маринуватися в холодильнику на 2-3 години. Якщо стільки вільного часу у вас немає, то відразу відправляємо його в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо протягом 60-70 хвилин.
Готове м’ясо дістаємо, трохи охолоджуємо і подаємо до столу. Смачного!