Цей рецепт повинен бути в кулінарній книзі кожної, поважаючої себе господині! Дуже ніжна й ароматна страва. Начинку можна використовувати абсолютно будь-яку, орієнтуючись на свої смакові уподобання.
Що Вам знадобиться:
- Сметана і майонез – по чотири столові ложки.
- Борошно – дев’ять столових ложок
- Два яйця
Продукти для начинки. У моєму випадку, це:
- Сир, помідори і ковбаса.
Давайте, готувати разом:
З’єднуємо між собою сметану, яйця і борошно. Виливаємо масу на розігріту сковороду з соняшниковою олією. Поверх кладемо нарізані помідори і ковбасу. Далі, заливаємо все майонезом і посипаємо подрібненим сиром.
Піца готується не більше 5-7 хвилин, обов’язково, під кришкою.