Рецепт ніжних кабачків в соковитому клярі. Корисно і смачно!

Кабачки в соковитому клярі - рецепт приготування Другі страви з кабачків

Страва виходить неймовірно ароматною, чудово ніжною і шалено смачною!

Інгредієнти, які будуть потрібні для основи:

  • Два кабачка;
  • 100 мл кефіру;
  • Два яйця;
  • 25 г цільнозернового борошна;
    5 г часнику;
  • Зелень на ваш смак;
  • Перець, сіль на ваш смак.

Інгредієнти, які будуть потрібні для сирного соусу:

  • 50 г м’якого знежиреного сиру;
  • 7 г часнику;
  • Зелень на ваш смак.

Приступаємо до процесу приготування кабачків в клярі

З кабачків зріжте шкірку і поріжте їх на тонкі пластини, товщина яких повинна бути не більше 1 см (так будуть швидше смажитися).

Складіть кабачки в миску, посоліть, поперчіть, видавіть через прес пару зубців часнику і добре перемішайте.

Яйця розбийте в іншу ємність, посоліть і перетріть. Влийте кефір і розмішайте.

Окремо насипте борошно в мисочку, влийте в неї воду і розмішайте. Повинна вийти маса по консистенції, як густа сметана.

Опустіть всі кабачкові пластини в кляр і обсмажте з однієї й іншої сторони на невеликій кількості олії.

Якщо кляр занадто густий, то долийте ще кефіру або розбавте кабачковим соком.

У сир додайте дрібно посічену зелень (петрушку, кріп, базилік), видавіть часник, посоліть трохи і перебийте, використовуючи блендер. Соус готовий!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар