Рецепт м’яса по-французьки: м’ясо виходить соковите та м’яке

Другі страви з м'яса

Зараз ми розповімо вам про рецепт приготування найсмачнішого м’яса в духовці. Технологія досить проста, відбивати м’ясо не потрібно.

Дотримуючись наших підказок і враховуючи всі тонкощі, ви отримаєте ніжну страву, якою залишитеся задоволені як ви, так і ваша сім’я.

Необхідні продукти:

  • Будь-яке м’ясо (у нашому випадку свинина) – 1-1,3 кг.
  • Цибулини – 2 шт.
  • Помідори – 2шт.
  • Сметана або майонез на вибір – 3 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Сіль, перець.
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Сир – 100 гр.

Як приготувати м’ясо по-французьки

Для початку нарізаємо м’ясо широкими шматочками, товщина близько 2 см. Далі робимо надрізи двома діагоналями. Так м’ясо вийде ніжніше і соковите.

Потім робимо такі самі надрізи з іншого боку. Після посипаємо сіллю, можна також додати чорний перець або суміш перців.

Беремо окрему тарілочку для змішування майонезу або сметани із гірчицею. Соусом, що вийшов, змащуємо м’ясо. З іншого боку теж потрібно поперчити, посолити та змастити соусом.

Помідори ріжемо кружечками. Цибулю – півкільцями або кільцями (якщо цибулини маленькі). Далі мнемо нарізку руками і додаємо одну ложку сметани або майонезу. Не завадить сік лимона, він зробить свинину смачнішою та ніжнішою.

Викладаємо помідори на змащені шматочки м’яса та посипаємо зверху цибулею.

Духовку розігріваємо наперед до 200 градусів, страву готуємо 35-40 хвилин. Після цього можна дістати та посипати тертим сиром, а потім відправити ще на 10 хвилин.

В підсумку, у нас виходить найсмачніша страва, яка просто не може залишитися без уваги на вашому святковому столі.

Доповнюємо овочевим салатом і тішимо гостей ніжним та ароматним м’ясом.

Рецепт м'яса по-французьки: м'ясо виходить соковите та м'яке

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар