Рецепт Галицьких кручеників – смачні, соковиті і апетитні

Другі страви з м'яса

Крученики – страва смачна і дуже поживна. Колись я їх могла їсти тільки в гостях, тому що була впевнена, що готувати їх складно. Однак завдяки цьому рецепту з м’ясними кручениками впорається будь-яка господиня.

М’ясні крученики виходять дуже соковитими, апетитними, від них просто неможливо відірватися. Тепер про котлети і відбивні я вже забула. Чоловік і діти їх люблять.

Нам потрібні такі продукти:

  • Свинина (вирізка).
  • Яйця (варені).
  • Сир (твердий).
  • Майонез.
  • Сіль перець.
  • Часник.
  • Зелень (кріп).

Крученики: переходимо до процесу приготування

Свинину (вирізку) нарізати на шматочки відповідного розміру і форми, відбити, посолити, поперчити, намазати майонезом, поставити маринуватися, поки будемо готувати начинку.

Начинку приготувати так: варені яйця потерти на тертці, нарізати свіжого зеленого кропу, натерти на тертці твердого сиру, видавити часник (2 зубчики), посолити, поперчити, покласти трохи майонезу, добре перемішати і начинити крученики. Робіть як млинці (на фото видно). До цієї начинки можна ще додати гриби, теж буде дуже смачно.

Підготуйте борошно в одній тарілочці, а в другій збийте яйця, трохи солі і перцю додайте до збитих яєць. Готовий крученик обкатайте в борошні потім в яйці і знову в борошно і ще раз в яйце.

Смажити на олії в добре розігрітій сковорідці. Подавати до столу гарячими. Тарілку можна прикрасити листям зеленого салату.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь