Пташине молоко: курячі котлети в вершковому соусі. Якщо готувати котлети з курки, то тільки так

Котлети

Курячі котлети в вершковому соусі – це дуже ароматна, м’яка і соковита закуска, яка вам точно сподобається. Приготуйте будь-який гарнір до таких котлет і вийде апетитна і ситна вечеря або обід.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш курячий, 900 г;
  • цибуля і яйце по 1 шт;
  • сіль, перець, спеції;
  • батон, 4 шматочки;
  • сметана або майонез, 3 ст.л;
  • вершки жирні або сметана, 200 мл.

Процес приготування курячих котлет

Батон заливаємо водою і залишаємо розм’якшуватися, потім віджимаємо і додаємо в фарш.

Цибулю натираємо на тертці або подрібнюємо за допомогою блендера, можна дуже дрібно порізати ножем.

Змішуємо фарш з цибулею, батоном, солимо і перчимо, додаємо яйце, спеції за смаком.

Додаємо сметану або майонез, добре перемішуємо до однорідності. Маса виходить не дуже густою, але так і повинно бути.

Розігріваємо олію в сковорідці і столовою ложкою викладаємо масу. Обсмажуємо з двох сторін.

Пташине молоко: курячі котлети в вершковому соусі. Якщо готувати котлети з курки, то тільки так

Після того, як всі котлети будуть готові, складаємо їх в сковорідку і заливаємо вершками або сметаною, накриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин. Смачного!

Пташине молоко: курячі котлети в вершковому соусі. Якщо готувати котлети з курки, то тільки так

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар