Дуже ніжний і смачний салатик, який ви приготуєте всього за п’ять хвилин. Весна прийшла, тому хочеться чогось легкого і нежирного. Тому цей салат стане ідеальним варіантом для весняної страви.
Які інгредієнти потрібні:
- середнього розміру качан пекінської капусти;
- 360 г або дві банки тунця;
- шість курячих яєць;
- одна банка консервованої кукурудзи;
- одна червона цибуля (можна взяти ріпчасту);
- три ст. л. майонезу або будь-якого іншого соусу.
Переходимо до процесу приготування ніжного салату
Зваріть всі яйця, охолодіть в холодній воді, зніміть шкаралупу. Розріжте яйця навпіл, три білка залиште для прикраси, а решту яєць поріжте на кубики. Можна це зробити за допомогою яйцерізки.
Дрібненько наріжте капусту, а цибулину поріжте на маленькі квадратні шматочки (якщо хочете, можете замаринувати).
Тунець перекладіть в глибоку миску і розімніть за допомогою виделки. Ви можете його замінити на будь-які інші рибні консерви.
У тунець покладіть всі підготовлені інгредієнти, додайте кукурудзу (одну ложку залиште для прикраси), майонез і перемішайте.
Візьміть роз’ємне кільце, поставте його на плоску тарілку і викладіть салат. Можете оформити салат будь-яким іншим способом.
Половинки яєць, які ви залишили, наповніть трохи салатом, на нього покладіть трошки червоної ікри.
Спочатку посипте салат кукурудзою, на центр верхівки викладіть три доріжки білка, а між ними кріп.