Представляємо вашій увазі рецепт смачних рибних котлет з начинкою всередині.
Таку страву люблять все. У моєму будинку вони користується особливою популярністю. Ці зрази виходять дуже соковитими і апетитними настільки, щоб розлітаються на «ура». Зберігайте рецепт і розбавляйте своє меню новими смачними стравами.
Необхідні інгредієнти
- 500 гр рибного фаршу
- 3 яйця
- 2 шматочки батона
- 1 ріпчаста цибуля
- 4 гілочки зеленої цибулі
- 40 гр панірувальних сухарів
- 100 мл молока
- сіль і чорний мелений перець за смаком
Процес приготування рибних зраз
В першу чергу відварюємо три яйця до готовності. Після чого охолоджуємо їх. Потім очищаємо і ріжемо дуже дрібними кубиками. Перекладаємо в глибоку ємність.
Промиваємо гілочки зеленої цибулі і теж дрібно нарізаємо їх. Об’єднуємо з підготовленими яйцями. Також додаємо сіль і чорний мелений перець. Добре все перемішуємо і наша начинка готова.
До фаршу додаємо сіль і спеції за смаком. Вбиваємо сюди яйце і добре перемішуємо.
Вирізаємо кірку зі шматочків батона і замочуємо м’якоть в молоці. Після закінчення потрібного часу віджимаємо хліб і перекладаємо в чашу блендера.
Очищаємо ріпчасту цибулю і, використовуючи тертку, натираємо її. Після чого перекладаємо до батону в чашу блендера і подрібнюємо до однорідності. Потім підготовлену масу відправляємо в рибний фарш і добре все перемішуємо.
Потім нам потрібно сформувати з підготовленого фаршу корж, притиснути його трохи і по центру викласти підготовлену начинку. Після чого з’єднуємо краї і обвалюємо у панірувальних сухарях.
Відправляємо на розігріту сковороду з соняшниковою олією обсмажувати з двох боків до золотистої скоринки.
Після чого беремо форму для запікання і перекладаємо в них підготовлені вироби.
Розігріваємо духовку до 180 ° і поміщаємо в неї форму з зразами на 10 хвилин випікатися до готовності. Смачного!