Простий і соковитий бісквіт всього з декількох інгредієнтів – рецепт з фруктами

Бісквітний торт

Дуже простий рецепт бісквіта з мінімального набору продуктів. Бісквіт можна просто полити розтопленим шоколадом, посипати цукровою пудрою і просочити ароматними цитрусовими сиропами.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • масло вершкове, 250 г;
  • цукор, 200 г;
  • яйця, 3 шт;
  • сир нежирний, 250 г;
  • мандарини, 350 г;
  • борошно, 300 г;
  • крохмаль кукурудзяний, 50 г;
  • розпушувач, 6 г;
  • пудра цукрова, 150 г;
  • мандариновий сік, 2 – 3 ст.л.

Процес приготування

Вершкове масло заздалегідь виймаємо з холодильника, щоб воно стало м’яким.

Змішуємо масло з цукром і збиваємо міксером до однорідності і пишності.

Додаємо яйця по одному і збиваємо.

Додаємо сир і порізані шматочками мандарини. Перемішуємо масу лопаткою.

Змішуємо борошно з розпушувачем, крохмалем і просіваємо, всипаємо в масу і вимішуємо до повної однорідності.

Форму змащуємо маслом і викладаємо тісто, добре його розрівнюємо, щоб воно добре розподілилося.

Випікаємо близько 1 години при 180 градусах, готовність пробуємо шпажкою.

Змішуємо пудру з соком мандарина і поливаємо таким сиропом бісквіт. Можна замінити шоколадною глазур’ю і ще обсипати подрібненими горішками за смаком або мигдальними пелюстками.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар